dimecres, 9 de juliol del 2008

La meva primera novel·la, a punt de ser publicada

Shadow of the Colossus fou un dels jocs que marcà la vida de la Playstation 2. Va ser premiat per prestigioses revistes i puntuat com a excel·lent a totes elles. Mes per sobre de tot això, es convertí en un autèntic referent per a productors, jugadors i bohemis.


Potser per la meva pertinença a un d'aquests últims grups, ha nascut la novel·la del joc. Durant tot un any, he composat una història basada en la trama del joc, he exposat totes les meves interpretacions i, per acabar-ho d’arrodonir, he convertit tot plegat en una narració única en el sector.


Aquesta novel·la servirà per descobrir la meva interpretació personal, a mode de narració, com a seguidor del joc. Per fer-ho, explico fidelment els seus paisatges i les èpiques lluites amb els colossos, de la mateixa manera que invento parts de la història que resten confinades entre ombres per deixar que cada jugador les creï ell mateix.


L’objectiu de la novel·la no és suplantar el joc ni donar per única i indiscutible la història que pressuposo. La fita, per tant, és aconseguir que els jugadors gaudeixin de la trama en un altre format i, fins i tot, que aquelles persones que mai jugarien amb una consola descobreixin la magnificència de les històries que hi poden trobar.


Per poder publicar-la, he contactat amb els meus amics de Vadejocs, l'únic portal de videojocs en català. Gràcies a ells, la publicació es farà gratuïtament a Internet. La difusió, per tant, serà molt major que a través d'aquest racó de reflexió. Evidentment, també ho publicaré aquí per tots aquells que la hi vulgueu llegir.


Durant les properes setmanes us informaré puntualment de com evoluciona la cosa. Tan sols queda esperar i, per què no, tornar a jugar a aquesta meravella de la tecnologia.

2 comentaris:

Rafa Delgado ha dit...

Estic impacient per llegir-lo. ^^

Raúl Puga i Fernández ha dit...

Ara falta no decebre ningú: ni jugadors ni noves incorporacions.