divendres, 18 d’abril del 2008

La República Catalana a Gavà

Si dilluns publicàvem un article en defensa dels valors republicans, avui ens hem de fer ressò d'uns esdeveniments especials a Gavà. Dimarts al matí, l'Avinguda de Joan Carles I va renéixer amb canvi de nom inclòs.

Tal i com ens ha fet arribar un informador anònim, durant la nit algú va enganxar un pegat sobre els cartells indicatius del carrer. En aquests pegats es podia llegir: Avinguda de la República Catalana. Gavà es convertia en l'escenari d'una reivindicació que pretén equiparar totes les persones davant la llei i la justícia.

Des d'El Món Màgic d'Oz ja vam proposar aquest canvi de nom fa unes setmanes. Concretament en aquest article. Defensem també els valors republicans i, sobretot, aquesta manera de defensar uns drets bàsics que, lluny de crear enemistats i destruir el patrimoni de la ciutat, resulta divertida i gens agressiva.

L'informador a què abans hem fet referència, també ens ha fet arribar unes fotos de l'abans i el després d'uns dels cartells, així com un vídeo del procés.

Abans
Després
Vídeo del procés