dimarts, 22 d’abril del 2008

La realitat de la violència tibetana

La República Popular de la Xina, presidida per Hu Jintao, va carregar (i encara carrega) durament contra la població tibetana. Aquest poble viu sota el jou opressor del comunisme xinès, quedant abolides totes les seves llibertats.

El Govern xinès, de la mà del seu primer ministre, Wen Jiabao, va (des)informar la població mundial excusant la violència de l'exèrcit. Segons les explicacions oficials, els monjos budistes havien començat una sèrie d'assalts contra la població xinesa i els seus comerços. Tenint en compte que la religió budista és de les més pacífiques del món és un fet que crida molt l'atenció.

Avui ha arribat a mans d'El món Màgic d'Oz un foto reveladora de la veritat. A la imatge podem veure desenes de militars xinesos amb robes budistes sota el braç. Les hipòtesis més avançades indiquen que els militars van vestir-se amb aquestes robes per protagonitzar d'amagat aquests actes agressius.


Aquesta fotografia serveix per a confirmar que una Xina NO democràtica NO pot acollir uns Jocs Olímpics, símbol de pau i llibertat. Els interessos econòmics, però, al nostre món prevaldran sobre la tan anhelada llibertat.

3 comentaris:

Àlex ha dit...

Aquest bloc és cada cop més interessant. No deixis de publicar que no deixarem de llegir-te.

Adrián ha dit...

No és la primera vegada que passa alguna cosa així, en molts indrets del món on la situació es "inestable" l'excercit fa operacions d'aquests tipus per tal de "justificar" els seus actes.

Molt bona la noticia.

Raúl Puga i Fernández ha dit...

El problema de tot plegat és que, un cop acabats els Jocs Olímpics, la gent tornarà a mirar cap a una altra banda.

Només cal fer memòria i recordar els fets de Myanmar (Birmània). Molta gent ni se'n recorda, de les tortures de fa uns mesos.