dimarts, 25 de març del 2008

El C.F. Gavà estrena webs (sí, en plural!)

Després d'haver passat una eternitat sense pertànyer a la immensa xarxa, el C.F. Gavà entra de ple en aquest món. I no ho fa només amb un lloc: ho fa amb dos!

Així és. Passat ja el període electoral, el club de futbol ha inaugurat la seva pàgina web. Sé que hauria de fer una bona presentació de la web, doncs la ocasió s'ho mereix, però les contínues agressions al diccionari de la llengua catalana (i al ja difunt Pompeu Fabra) m'han fer desestimar la idea.

Exemples remarcables són:

· Sal·lutaciò - enlloc de "Salutació"
· Partit dìnfart - enlloc de "Partit d'infart"

Bé, de fet qualsevol paraula amb L en el seu interior la posen geminada. I les O final tòniques lés posen sempre amb accent obert. Què hi farem...

En l'extrem oposat hi ha el web dissenyat pel mateix creador de El Portal de Gavà. L'adeça és semblant, però amb una altra extensió: cfgava.net. En aquesta web no trobarem tanta informació com a la oficial, cosa ben evident, però com a mínim la vista no ens farà mal de tantes faltes d'ortografia i propoganda a favor de l'estirp dels Maniega.

Per cert, no té preu l'himne del Gavà... Sentiu-lo a la web oficial i ja em direu quelcom (o no!).

4 comentaris:

Adrián ha dit...

Doncs la veritat es que si que es trist, yo no escric ni molt menys a la perfecció el català, es més, considero que tinc moltísimes faltes, però en una web "oficial...". De totes formes el pitjor es l'himne... fa vergonya aliena sentir-ho!!!

Raúl Puga i Fernández ha dit...

Com a mínim, el C.F. Gavà ja disposa de webs. Tant de bo millorin el seu contingut, sobretot en quant a l'esport de bae, doncs els nanos segur que gaudeixen veient-se a un portal esportiu.

Anònim ha dit...

La veritat es que tens raó, als nens els hi agrada tot això. M'han fet saber que al portal de Gavà no tenen secció de bàsquet perque no tenen suficients recursos humans i que busquen algún voluntari, tu que ets dins el club de bàsquet podries ocuparte d'aquesta secció. Jo ho faría, pero ja fa temps que no se res del club.

Havok CF Gavà ha dit...

Bé, jo també vaig fer la meva humil aportació al món de les webs sobre el CF Gavà...
http://www.cfgava.blogspot.com