dimarts, 13 de maig del 2008

El Bàsquet Gavà actualitza la seva web

Després d'haver adquirit el domini basquetgava.cat fa dos anys, el club local actualitza definitivament el lloc dotant-lo de continguts significatius.

El lloc web disposa de notícies dels últims dos anys que, malgrat la data de publicació, des d'aquí confirmem que han estat tots publicats durant les últimes setmanes. Això sí, les notícies donen una àmplia visió de què ha fet l'entitat al llarg dels anys.

La web està redactada en un correcte català, molt millor que el que ja vam criticar de la web oficial del C.F. Gavà (que, per cert, ha estat eliminat per posar-ho tot en castellà). En quant a contingut, podem veure la fotografia de cadascun dels 30 equips de l'entitat, no així els noms de jugadors i jugadores, o cos tècnic. Des d'aquí animem el creador a afegir aquesta informació.

Altrament, també posa enllaços a les classificacions dels equips. No obstant això, tan sols alguns dels equips disposen d'aquesta opció. Per tant, constitueix un acte de discriminació als altres equips. Segurament, però, durant les properes setmanes serà arreglat aquest detall.

Per acabar, volem criticar el fet que els patrocinadors ocupin un lloc preferent sobre els equips de l'entitat. I és que una cosa és que proveeixin de diners el club, i una altra molt diferent que siguin els protagonistes. Com sempre hem defensat des de El Món Màgic d'Oz, els protagonistes són els esportistes i, en aquest cas, la canalla del Bàsquet Gavà.