dissabte, 10 de maig del 2008

Col·lapse total

Gavà s'ha vist (i encara es veu) immersa en una cortina d'aigua. Els carrers, que fa molts anys que demostren la seva poca capacitat per canalitzar l'aigua al clavegueram han fet d'embús als vehicles que hi passaven.

L'aviguda Joan Carles I ha estat tallada en ambdós sentits. Segons fonts fiables (jo mateix) dos cotxes han quedat atrapats en un basalt d'aigua a la mateixa zona. La policia municipal ha estat més de deu minuts per tallar el carrer, malgrat les trucades dels ocupants del vehicles. Els bombers, que tenen el parc a dos-cents metres d'aquell lloc, han estat més de 15 minuts per acudir. Finalment, amb l'aigua fins els genolls, els ocupants dels vehicles s'han ajudat per aparcar-los allà a la vora.

Les carreteres que creuen subterràniament les vies han quedat inundades en pocs minuts. A espera que el temporal arremeti, és recomanable no fer ús del vehicle. Ús ho recomano jo, que un dels cotxes que ha quedat atrapat a la Joan Carles I era el meu.

No volíem aigua...

Actualitzat: Segons les dades del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), sobre la població veïna de Viladecans (entre dijous 8 i dissabte 10 de maig fins les 17:30 hores) han caigut 81 mm. A Vallirana, també al Baix Lllobregat, han caigut 107mm. Restem a l'espera de l'arribada dades locals.

1 comentari:

Adrián ha dit...

Tens part de raó, pero també s'ha de reconeixer que va ploure MOLT i que s'ha inundat més d'un lloc, no només a Gavà, sino a molts altres indrets.

El que si que es cert es que es preocupant que la policia municipal no actués amb més eficacia y que els bombers no s'adonesin de la situació que patia el carrer on es troben, 100 metres més a dalt.

En fi, va se caótic en més d'un indret.