divendres, 16 de maig del 2008

Radiografia: Plaça de la Font Groga

A partir d'aquesta entrada, i de forma periòdica, us oferirem l'estat de la Gavà real. Aquella vila que, lluny de ser símbol de progrés i millora, avança cap enrere en períodes de quatre anys.

Efectivament, a ningú no se li escapa que els desperfectes de Gavà només s'arreglen (sovint, es tapen) setmanes abans de les eleccions. Nosaltres, gens favorables a aquesta realitat, exposarem les grans calamitats que hem de viure i, fins i tot, patir en el nostre dia a dia.

En aquesta inauguració, veurem els desperfectes en forma de clots i esquerdes presents a la Plaça de la Font Groga (cruïlla entre carrer de les Colomeres i carrer de Sant Lluís). I és que en un espai inferior a deu metres, observem 3 zones completament enfonsades, la qual cosa representa un perill pels vehicles que hi circulen i pels vianants que caminin.

2 comentaris:

Adrián ha dit...

Francament, trobo molt malament aquests sots, però realment al carrer Sant Lluís n'hi ha molts més punts en aquesta situació i la veritat es que convindría que els "tapessin".

A més m'agradaría dir també, que molts carrers de la part alta de Gavà necessiten miralls a les cruïlles perque realment hi ha molt poca visibilitat.

Proposo: Ja que paguem impostos de circulació i zones blaves d'aparcament, que s'inverteixin en millores en les vies públiques, a més de habilitar noves places d'aparcament GRATUITES (que dins de poc haurem de pagar per respirar home!!!)

Raúl Puga i Fernández ha dit...

Tranquil, que des d'aquí denunciarem tots els errors i desperfectes de la ciutat. El que no pot ser, mai de la vida, és que Gavà només existeixi durant uns mesos cada quatre anys. El col·lapse que això representa no pot pas tornar a repetir-se: tres o quatre carrers tallats simultàniament, reducció extrema de places d'aparcament, augment de la inseguretat dels vianants en caminar per carrers sense asfaltar ni preparar...