dijous, 19 de juny del 2008

Programa de la Festa Major '08

Després d'unes setmanes amb poca informació actualització (és la "gràcia" de la vida d'estudiant), arriba el moment d'oferir-vos el programa de la Festa Major '08 de Gavà. Tal i com fem sempre, us facilitem l'enllaç en línia per tal que el pogueu descarregar al vostre ordinador.

Enguany, Sant Pere ens oferirà un ample ventall d'activitats i propostes. Tot i això, tornaran a estar marcades per l'absència de grups en català (tant al Phonofestival com els concerts programats per l'Ajuntament) , així com les pel·lícules del "Cinema a la fresca". Tot plegat, una mostra més de la "importància" de la nostra llengua per a l'Ajuntament de Gavà.

Un altre any més, les activitats per al jovent seran escasses i poc variades. El Phonofestival serà l'úncia opció real de diversió. Divendres, dia 27, començarà a sonar Heavy Metal a partir de les 19:30 a l'auditori Marc Grau. Els diferents grups aprofitaran per motrar-nos les seves novetats i evolució: Alquimia, Afterlife, Origen, New Entity, Esclavitud, Steelgar, Seattle-Jam, Carnaca. Atenció al grup gavanenc Steelgar, que l'any passat ja va ser una autèntica revolució. A la 1 de la matinada, Avalanch demostrarà que encara els hi queden moltes energies.

L'endemà (mateixa hora, mateix lloc), serà el moment del Pop-rock. Els grups gavanencs que hi participaran són: Southern Zepp Experience, Black Velvet, American Lake Blues Band, Black Rain, Troupe Fatale, Tetsuo, Cometa Halley, The K-jon, Mobylette. El cap de cartell, en aquesta ocasió, serà Love of Lesbian, que va participar en la BSO de l'última pel·lícula de José Corbacho (Cobardes).

Esperem que l'any vinent comptin amb la notra opinió i que, sobretot, deixin de pensar que l'única oferta que ens interessa és la música. Els joves som molt més que això!

Programa de la Festa Major '08